Det er en målsetting for oss å kunne levere arbeidsstoler tilpasset de fleste behov. Derfor har vi både tannlegestoler, kontorstoler, ståstøttestoler og mye annet i vårt sortiment. Finner du ikke det du leter etter så ta gjerne kontakt. Gjennom gode leverandører kan vi få tak i det meste du er ute etter.

Renromsmatter er et system av matter som har som formål å stoppe og begrense mest mulig støv, smuss og fuktighet. Renromsmatter vil ved riktig bruk og oppfølging gi et rent og godt innemiljø, fordi støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene. FLOOR-TEC har en rekke gode renromsmatter spesielt utviklet for rene soner.

FLOOR-TEC er spesialister på gummigulv og fallunderlag. Har du et område hvor det er ønskelig med et behagelig, fjærende gummidekke å gå på, er gummigulv et godt alternativ. Kontakt FLOOR-TEC i dag for et godt tilbud på gummigulv, eller les videre om de mange gode egenskapene og fordelene ved et underlag av gummi.

170090 Gymba balansebrett.JPG

Et balansebrett gir deg bedre kroppsholdning, og er en god investering til både arbeidsplassen og hjemmet. Balansebrett forbedrer effektivt din balanse, konsentrasjon og reaksjon. FLOOR-TEC har lang erfaring med å selge balansebrett og produkter til alle bransjer hvor det utføres stående, gående eller sittende arbeid. Gjennom gode leverandøravtaler kan vi skaffe det meste du er ute etter.

Fotstøtter gir føttene avlastning og støtte. Dersom du tilbringer arbeidsdagen i sittende stilling, kan gode fotstøtter bidra til å holde hele kroppen sterk og sunn. FLOOR-TEC leverer fotstøtter i ulike varianter og utførelser, perfekt for å dekke de fleste behov.

FLOOR-TEC leverer ergonomiske stoler og andre ergonomiske produkter som etterkommer alle behovene som ikke dekkes av vanlige stoler. Hos oss finner du et stort utvalg av stoler, krakker og benker. Finner du ikke det du leter etter, bistår vi deg gjerne i søket etter ergonomiske stoler. Gjennom gode leverandører kan vi bestille det du er ute etter.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss