En god sittestilling er mindre anstrengende og fremmer bedre ytelse! I tillegg er det viktig å forebygge mot prolaps og andre ryggplager for deg som sitter mye i løpet av arbeidsdagen.

En sadelstol gjør det lettere å sitte med rett rygg, slik at belastningen i ryggsøylen blir optimal. Vi tilbyr flere varianter av sadelstoler med forskjellig mekanisme, blant annet balansemekanisme og en enkel reguleringsmekanisme som du justerer setevipp og høyde med en hånd. Balansemekanismen bidrar til å stimulere kjernemuskulaturen i ryggen.

Hos oss i Floor-Tec Norge AS finner du et stort utvalg av kunstgress på rull fra den anerkjente produsenten Safegrass. Vi har de fleste størrelser og vårt kunstgress er godt egnet for bruk på fotball-/tennis-/golfbaner, lekeplasser, skoler, barnehager, ballbinger, fellesområder, terrasser, balkonger, campingplasser, hundegårder, messeområder, park og hage anlegg m.m.

Vårt kunstgress ser ut som, og føles som, naturlig gress.

Våre avskrapingsmatter er skreddersydd for din bedrifts lokaler. Vi i Floor-Tec har avskrapingsmatter til innendørs bruk og dørmatter til utendørs bruk. Vi er opptatt av avskrapingsmatter av høy kvalitet med høy bruksverdi.

Hos oss finner du tannlegestoler fra Score og Ergotec og som er skreddersydd for alle dine ansattes behov. Våre tannlegestoler er av ypperste kvalitet som støtter ergonomisk under langvarig statisk arbeid.

Vi i Floor-Tec tilbyr pasientstoler og prøvetakingsstoler. Våre prøvetakingsstoler fra Score og Ergotec er skreddersydd for alle dine pasienters behov. Våre prøvetakingsstoler er av ypperste kvalitet som støtter ergonomisk under langvarig statisk arbeid.

Vi i Floor-Tec leverer renholdsmatter. Renholdsmatter er et system av matter som har som formål å stoppe og begrense mest mulig støv, smuss og fuktighet. Renholdsmatter vil ved riktig bruk og oppfølging, gi et rent og godt innemiljø, fordi støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene. Floor-Tec har en rekke gode matter spesielt utviklet for renholdsmatter.

Det er en målsetting for oss å kunne levere arbeidsstoler tilpasset de fleste behov. Derfor har vi både tannlegestoler, kontorstoler, ståstøttestoler og mye annet i vårt sortiment. Finner du ikke det du leter etter så ta gjerne kontakt. Gjennom gode leverandører kan vi få tak i det meste du er ute etter.

Renromsmatter er et system av matter som har som formål å stoppe og begrense mest mulig støv, smuss og fuktighet. Renromsmatter vil ved riktig bruk og oppfølging gi et rent og godt innemiljø, fordi støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene. FLOOR-TEC har en rekke gode renromsmatter spesielt utviklet for rene soner.

FLOOR-TEC er spesialister på gummigulv og fallunderlag. Har du et område hvor det er ønskelig med et behagelig, fjærende gummidekke å gå på, er gummigulv et godt alternativ. Kontakt FLOOR-TEC i dag for et godt tilbud på gummigulv, eller les videre om de mange gode egenskapene og fordelene ved et underlag av gummi.

170090 Gymba balansebrett.JPG

Et balansebrett gir deg bedre kroppsholdning, og er en god investering til både arbeidsplassen og hjemmet. Balansebrett forbedrer effektivt din balanse, konsentrasjon og reaksjon. FLOOR-TEC har lang erfaring med å selge balansebrett og produkter til alle bransjer hvor det utføres stående, gående eller sittende arbeid. Gjennom gode leverandøravtaler kan vi skaffe det meste du er ute etter.

Fotstøtter gir føttene avlastning og støtte. Dersom du tilbringer arbeidsdagen i sittende stilling, kan gode fotstøtter bidra til å holde hele kroppen sterk og sunn. FLOOR-TEC leverer fotstøtter i ulike varianter og utførelser, perfekt for å dekke de fleste behov.

FLOOR-TEC leverer ergonomiske stoler og andre ergonomiske produkter som etterkommer alle behovene som ikke dekkes av vanlige stoler. Hos oss finner du et stort utvalg av stoler, krakker og benker. Finner du ikke det du leter etter, bistår vi deg gjerne i søket etter ergonomiske stoler. Gjennom gode leverandører kan vi bestille det du er ute etter.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss