Avlastningsmatter

 

Mange av oss vet at en stillesittende jobb kan være helseskadelig over tid. Sirkulasjonen i kroppen går ned og musklene jobber ikke like aktivt som når du står. Kanskje du har prøvd å stå mer på jobb, men får vondt i ryggen? Skal du motvirke ubehag ved stående arbeid, er en avlastningsmatte et godt hjelpemiddel.
Står du bedre, trives du bedre.
Les mer om studier utført om dette temaet.
ikea kundebrev.JPG

 

Stadig flere arbeidsplasser ser fordelene ved en god avlastningsmatte og vi arbeider målrettet mot arbeidsgivere som ønsker at deres ansatte skal ha mindre sykefravær og økt yteevne. 

Dersom du ønsker å investere i en avlastningsmatte kan vi skreddersy denne etter deres behov, det er bare å ta mål av området du ønsker mattelagt. Er det et asymmetrisk område kan du lage en papirmal som du sender til oss. En stor avlastningsmatte gir større frihet, men er også tyngre å flytte på. Vi er stolte over å kunne tilby landets bredeste utvalg på dette området, slik at du som kunde kan få en avlastningsmatte som passer arbeidsplassens behov i forhold til kjemikaliebestandighet, fargevalg, varmebestandighet, rengjøringsegenskaper og elektriske egenskaper. Vår matter kommer både tilpasset til tørre og våte gulv.


Les også: Stå på bena - bli eldre!

Mykheten i matten bidrar til at musklene kommer i dynamisk bevegelse. Sirkulasjonen i kroppen øker og det gir mer oksygen til muskler og hjernen. Hjernen er kroppens største oksygenforbruker. Får ikke hjernen nok oksygen, besvimer den. Trettheten og hvilebehovet går ned. Yteevnen øker.

Vi har Norges største utvalg i avlastningsmatter fra de billigste i Norge til de beste med inntil 12 års garanti.
Vi har over 12.000 fornøyde bedriftskunder i hele Norge.

Hvorfor hjelper avlastningsmatter? Les mer..

Studier:

  •  Professor Redha Taiar                                            Kilde: Notrax.eu
     Biometrics Engineer at University of Reims, France,
  •  Standing smart  - 'Increasing the comfort of standing workers'  - Engelsk tekst
  •  Stå smart  - norsk tekst

Les også her  om tre ergonomiske studier,                 Kilde: Ergomat.com

Hvordan velge riktig avlastningsmatte til din arbeidsplass?

 

Har du spørsmål omkring kjøp av en avlastningsmatte eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.
Våre dyktige medarbeidere sitter alltid klare til å hjelpe.

Ryggplager,  Klikk her

 

Vi er stolte over å ha landets største utvalg av avlastningsmatter, og uansett hva slags gulv du behøver en matte til, kan vi levere høy kvalitet som varer i mange år. Er du usikker på hvilke matter som passer ditt behov, er det bare å ta kontakt med oss. Alle våre kunder har forskjellige behov og man kan fort velge feil blant våre mange forskjellige kvalitetsprodukter. Våre medarbeidere har mange års erfaring og svarer mer enn gjerne på dine spørsmål. 

Ta mål av området der du ønsker en avlastningsmatte, og er det et usymetrisk område kan vi godt bruke en papirmal. Basert på dine mål eller en papirmal gir vi deg en pris. En større matte kan gjerne ligge permanent, og ved bruk av gulvmerketape blir renhold enkelt. 

Floor-Tec Norge AS har i mange år holdt fokus på ergonomiske arbeidsplasser og derfor sørger vi alltid for å holde oss oppdaterte på alle nye produkter og ny teknologi på markedet. Dette er et område der det forskes mye, og med de rette avlastningsmatter og arbeidsmøbler vil man kunne spare mange sykedager.

I tillegg til avlastningsmatter selger vi blant annet ergonomiske kontormøbler, balansebrett,
gulvfliser, gummidekke, kunstgress, vernematter, sitteputer og logomatter.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss