Balansebrett

170090 Gymba balansebrett.JPG

Et balansebrett gir deg bedre kroppsholdning, og er en god investering til både arbeidsplassen og hjemmet. Balansebrett forbedrer effektivt din balanse, konsentrasjon og reaksjon. FLOOR-TEC har lang erfaring med å selge balansebrett og produkter til alle bransjer hvor det utføres stående, gående eller sittende arbeid. Gjennom gode leverandøravtaler kan vi skaffe det meste du er ute etter.

Et balansebrett gir deg bedre holdning

Det anbefales at balansebrettet brukes i 30 minutter hver dag for maksimal utnyttelse av alle fordelene. Et balansebrett bidrar blant annet til bedre helse og økt velvære. Har du en skrivebordsjobb eller annen jobb hvor du sitter mye i løpet av dagen, gjør du kroppen din en stor tjeneste ved å ta regelmessige pauser hvor du beveger deg. Ved å ha et balansebrett under pulten kommer du en lang vei. Menneskekroppen er skapt for bevegelse, og hvis vi ikke trener eller beveger oss regelmessig vil musklene bli svakere. I det moderne samfunn hvor det sittes mye, er ryggsøylen spesielt utsatt for svekkelse.

FLOOR-TEC har som målsetting å være en ledende produktleverandør av ergonomiske hjelpemidler og matter. I tillegg til balansebrett fører vi også ergonomiske stoler, gummigulv, fotstøtter og mye annet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilke av våre produkter som kan være aktuelle for deg og din bedrift.


Send en e-post til post@floortec.no eller benytt kontaktskjemaet nederst på siden.

Gymba Aktiv Balansebrett

Et stillesittende jobb kan være helseskadelig over tid, men det er mye du kan gjøre for å bedre sirkulasjonen i kroppen og holde musklene i aktivitet. Gymba Aktiv Balansebrett er et svært anvendelig treningsredskap som hovedsakelig brukes til trening av ankler, knær og hofter. Brettet er også godt egnet til trening av overkropp og kroppens generelle balanseevne. Gymba balansebrett er utviklet for bruk på kontoret, hjemme, innen rehabilitering og for sportslig balansetrening. Dette er bare noen av fordelene med å velge Gymba:

 • Endre stilling etter eget ønske
 • Posisjoner føttene i flere vinkler
 • Elastisk underlag for føttene
 • Undersiden er dekket av et mykt stoffbelegg som skåner tre- og parkettgulv

Gymba balansebrett styrker legg- og kjernemuskulaturen, og kan redusere muskelsmerter og -spenninger. Gymba er effektivitetstestet og virkningen ble veldokumentert blant alle testens deltakere. Resultatet av testen finner du her. De fleste av oss er på jobben i mange timer hver dag, så hvorfor ikke la jobben bli et godt sted for helsen? Gymba bidrar til bedre helse og en sterkere kropp, og kan plasseres diskret under pulten når det ikke er i bruk.

Ikke glem underlaget 

For god helse og sterk kropp er det viktig å tenke på hvordan man sitter og beveger seg i løpet av i dag. Mange er flinke til å huske på balansebrett og ergonomiske stoler, men glemmer viktigheten av et godt underlag og hvilken betydning det har for hele kroppen. FLOOR-TEC er spesialister på matter, gummidekke og fallunderlag til alle bransjer. Noen av produktene vi fører i kategorien matter er:

 • Avlastningsmatter
 • Vernematter
 • Matter for renholdssoner
 • Våtromsmatter

Et gummigulv er også et godt valg for barnehager, lekeplasser, idrettsarenaer eller andre steder hvor lek og aktivitet skal foregå. På slike steder er det viktig at underlaget er fall- og sklisikkert og at det har god dempning for støt. I tillegg er det en stor fordel at det er enkelt å rengjøre.

Gummigulvet rengjøres daglig med tørre midler, som tørr- eller fuktmopping eller støvsuging. Til periodisk rengjøring brukes milde rengjøringsmidler uten sterke alkaliske stoffer. Følg leverandørens anvisning om rengjøring og vedlikehold av gulvet, eller kontakt FLOOR-TEC for råd og tips.

Vi tar god ergonomi på alvor

FLOOR-TEC leverer ergonomiske produkter som etterkommer alle kroppens behov. Hos oss finner du et stort utvalg av stoler, krakker og underlag. Finner du ikke det du leter etter, bistår vi deg gjerne i søket. Gjennom gode leverandører kan vi vanligvis bestille det du er ute etter.

FLOOR-TEC har mer enn 25 års erfaring med salg og service av ergonomiske produkter til arbeid og aktivitet. Våre produkter sikrer deg den aller høyeste kvalitet, og samtidig en fleksibilitet og hurtig leveranse som er helt uovertruffen. Hos FLOOR-TEC er vi opptatt av:

 • Ergonomi og komfort
 • Høy kvalitet
 • Fornuftige priser
 • Landsdekkende service

Vi tilrettelegger IA-bedrifter

FLOOR-TEC har lang erfaring med å tilrettelegge IA-bedrifter. Inkluderende arbeidsliv (IA) har som mål å legge til rette for alle som kan og vil arbeide. Formålet er å bedre arbeidsmiljøet og styrke jobbnærværet, forebygge og redusere sykefravær og hindre utstøting og frafall fra arbeidslivet. Både arbeidsgiver og arbeidstaker har et spesielt ansvar for sin IA-bedrift, ved å blant annet bidra til et bedre arbeidsmiljø og tilrettelegge arbeidsplassen.

FLOOR-TEC kan gi råd og veiledning i forbindelse med tilrettelegging av IA-bedrift, og kan anbefale produkter spesielt utviklet for å tilrettelegge arbeidsplassen, bedre helsen og forebygge skader blant de ansatte. Kontakt oss gjerne for å høre mer.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss