Ergonomisk prøvetakingsstol

Vi i Floor-Tec tilbyr pasientstoler og prøvetakingsstoler. Våre prøvetakingsstoler fra Score og Ergotec er skreddersydd for alle dine pasienters behov. Våre prøvetakingsstoler er av ypperste kvalitet som støtter ergonomisk under langvarig statisk arbeid.


Det som skiller våre prøvetakinsstoler fra andre, er ergonomien og optimering av forholdene under langvarig statisk arbeid. For oss er det viktig at prøvetakingsstolen skal kunne være behagelig og støttende under for eksempel blodprøvetaking. Mange av prøvetakingsstolene våre er utstyrt med stamskin. Med dette stoltrekket blir tannlegestolen blant annet vanntett, urintett og motstandsdyktig mot ild. Det gir i tillegg prøvetakingsstolen antibakterielle egenskaper. Mange av prøvetakingsstolene våre er også utstyrt med fot-kontrollert høydejustering hvor hendene må holdes fri av sterile grunner.

Vi i Floor-Tec anser formålet med vårt utvalg av prøvetakingsstoler til å kunne tilby et bredt utvalgt til alle behov. Vi vil gi deg og dine kolleger prøvetakingsstoler som ikke bare gjør dere mer effektive, men også tar hensyn til pasienten. Vi mener at rett valg av prøvetakingsstol vil bedre inntrykket til pasienten. Dere vil også kunne arbeide mer effektivt i prøvetakingsstolen uten bekymring for belastningsskader i kroppen.

Vi i Floor-Tec holder seg oppdatert innen utviklingen av kontormøbler. Det forskes og produseres kontinuerlig nye produkter som prøvetakingsstoler som skal kunne gi bedre effekt på kropp og helse. Vi vil sørge for at din bedrift får de beste prøvetakingsstolene etter deres behov. Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss