Ergonomiske stoler

FLOOR-TEC leverer ergonomiske stoler og andre ergonomiske produkter som etterkommer alle behovene som ikke dekkes av vanlige stoler. Hos oss finner du et stort utvalg av stoler, krakker og benker. Finner du ikke det du leter etter, bistår vi deg gjerne i søket etter ergonomiske stoler. Gjennom gode leverandører kan vi bestille det du er ute etter.

FLOOR-TEC har mer enn 25 års erfaring med salg og service av ergonomiske stoler til arbeid. Stolene våre sikrer deg den aller høyeste kvalitet, og samtidig en fleksibilitet og hurtig leveranse som er helt uovertruffen. Hos FLOOR-TEC er vi opptatt av:

 • Ergonomi og komfort
 • Høy kvalitet
 • Fornuftige priser
 • Landsdekkende service

Arbeidsstoler for enhver

Det er en målsetning for oss å kunne levere arbeidsstoler tilpasset ethvert behov, og som bidrar til god ergonomi. Ergonomi kan forenklet beskrives som læren om hvordan vi best mulig kan tilpasse arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø til mennesker. Ifølge en rapport fra Helsedirektoratet koster muskel- og skjelettlidelser det norske samfunnet 185 milliarder kroner årlig. Det tilsvarer i gjennomsnitt ca. 70 000 kroner pr. arbeidsplass, eller 15% av årets statsbudsjett. FLOOR-TEC arbeider med seks ulike produktområder som beviselig reduserer og forebygger muskel- og skjelettlidelser: 

 • Ergositter Backhang stol med todelt sete
 • Ergositter sittepute for kontorstol og bil
 • Mastercare ryggbenk
 • Ongo treningsstol for rygg
 • Avlastningsmatter for stående og gående stillinger
 • GYMBA balansebrett

Den beste sittestillingen 

Mye av det moderne livet leves i sittende stilling - selv om menneskekroppen er skapt for bevegelse. Hvis vi ikke trener og beveger oss eller bruker ergonomiske stoler, vil musklene vi trenger for å bevege ryggsøylen bli svakere. Det finnes ingen perfekt sittestilling. En helseriktig sittestilling innebærer å opprettholde en dynamisk balanse mellom skiftende stillinger, og omfatter hele kroppens spekter av bevegelse i alle retninger. Dette er altså det motsatte av å sitte stille. Den beste sittestillingen er som du sikkert har merket, alltid den etterfølgende.

Ergonomiske stoler hjelper kroppen å holde seg i bevegelse. FLOOR-TEC har en rekke gode ergonomiske stoler i sortimentet, blant annet kontorstoler, krakker og treningsstoler. Vi leverer også ONGO treningsstol som er utviklet for å styrke kjernemuskulaturen og forbedre bevegelsesevnen. ONGO har et moderne design og kommer i flere farger og materialvalg, beregnet for både kontor og i hjemmet. Ergonomiske stoler fra ONGO hjelper på følgende områder:

 • Aktiv sitting bygger opp og styrker musklene slik at du kan opprettholde en god kroppsholdning. Bevegelse av musklene i ryggen og deres motparter i buken gir en bedre kroppsholdning og lindrer spenninger i ryggraden.
 • En bedre kroppsholdning gir kroppens innvendige organer større plass, frigjør mellomgulvet og gjør det lettere å puste.
 • Fysisk aktivitet bedrer mentale ytelser gjennom såkalt epigenetisk aktivering og hemming av spesifikke gener. Hjernens nevronale aktivitet øker, hukommelsen skjerpes og blodomløpet til hippocamus styrkes.
 • Integrering av bevegelser i en sittende stilling stimulerer musklene slik at de dynamisk spennes og avspennes etter hvert som de vekselvis aktiveres og avslappes. Når musklene er avslappet, utvider blodårene seg. Blodomløpet til musklene øker og de tilføres oksygen.

Ergonomiske stoler og andre produkter

Dersom du tilbringer arbeidsdagen i sittende stilling, har vi en rekke ulike ergonomiske stoler som dekker dine behov. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilke av våre ergonomiske stoler som kan være aktuelle for deg. Vi leverer også ergonomiske matter, puter, fothvilere, balansebrett og flere andre produkter. En stillesittende jobb kan være helseskadelig over tid, og ergonomiske stoler bidrar til å øke sirkulasjonen i kroppen og holde musklene i aktivitet.

Ved stående eller gående arbeid er en avlastningsmatte et godt alternativ. FLOOR-TEC leverer matter til både tørre og våte gulv. Vi har et stort utvalg av avlastningsmatter, fra de rimeligste variantene til de beste som leveres med inntil 12 års garanti. Kjemikaliebestandighet, elektriske egenskaper, fargevalg, varmebestandighet og renholdsegenskaper avgjør riktig valg av avlastningsmatte. Les mer om dette i vår matteguide.

Ved sittende og stående arbeid, bør ergonomiske stoler brukes i kombinasjon med avlastningsmatter. Eventuelt kan man bruke en ståstøttestol. Dette er en god ergonomisk løsning som gir bedre komfort og avlastning for leggmuskulatur, og forbedrer blodsirkulasjonen. Innen ergonomiske stoler har FLOOR-TEC ulike produkter utviklet for kontor, sykehus, laboratorier og industri, og vi leverer også prøvetak- og pasientstoler.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss