Fotstøtter

Fotstøtter gir føttene avlastning og støtte. Dersom du tilbringer arbeidsdagen i sittende stilling, kan gode fotstøtter bidra til å holde hele kroppen sterk og sunn. FLOOR-TEC leverer fotstøtter i ulike varianter og utførelser, perfekt for å dekke de fleste behov.

Slik tar du vare på kroppen gjennom arbeidsdagen

Vet du hvilken sittestilling som er den beste for kroppen? Mye av det moderne livet leves i sittende stilling, selv om menneskekroppen er skapt for å holde seg i bevegelse. Hvis vi ikke trener eller beveger oss, vil muskler og holdning bli svakere. Svaret på spørsmålet over er at det ikke finnes noen perfekt sittestilling. I bransjen er det vanlig å si at den beste sittestillingen alltid er den neste.

En helseriktig sittestilling innebærer å opprettholde en dynamisk balanse mellom skiftende stillinger, og omfatter hele kroppens spekter av bevegelse i alle retninger. Det finnes en rekke gode produkter utviklet for å hjelpe kroppen med å holde seg i bevegelse, selv om man i utgangspunktet sitter stille. Noen av disse er:

Fotstøtter gir føttene avlastning, og bidrar til å opprettholde en bedre kroppsholdning. En sunn og komfortabel arbeidsstilling gir økt produktivitet og energi, og en korrekt kroppsholdning gjør det lettere å puste riktig. Ergonomiske stoler og krakker bidrar til såkalt aktiv sitting, som bygger opp og styrker muskler og skjelett. Ved å bevege musklene i ryggen og deres motparter i buken, kan man lindre spenninger i ryggen. Integrering av bevegelser i sittende eller stående stilling med for eksempel et balansebrett, stimulerer musklene slik at de spennes og avspennes. Når musklene er avslappet, utvider blodårene seg. Blodomløpet til musklene øker og de tilføres oksygen. Både fotstøtter, balansebrett og ergonomiske stoler bidrar til disse positive helseeffektene.

Fotstøtter fra FLOOR-TEC

FLOOR-TEC har lang erfaring med å levere gode produkter for en sunnere hverdag. Hvis du ikke finner det du leter etter på hjemmesiden vår, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Gjennom gode leverandøravtaler kan vi bestille det du er ute etter. Vi har mange gode legg- og fotstøtter i vårt sortiment, som har justerbare vinkler og høyder. Fra den anerkjente nederlandske produsenten Score har vi noe for enhver fot, blant annet:

  • Score Basic Line - pålitelige og holdbare fotstøtter.
  • Score Discus Line - funksjonalitet møter design.
  • Score PRO 959 - enkel og rask justering, og et stort fotbrett med ny patentert høydejustering.

Score PRO 959

Score PRO 959 er den nye generasjonen fotstøtter for optimal støtte og avlastning. Dette er en svært brukervennlig fothviler som opereres ved bruk av føttene. Den er lett å justere, og takket være vippevinkelen på opptil 22 grader får føttene dine frihet til å bevege seg. PRO 959 er laget i sklisikre materialer, og tåler vekt på opptil 100 kg. På grunn av den høye kvaliteten leveres PRO 959 med fem års garanti.

La arbeidsplassen være et godt sted for helsen

De fleste av oss tilbringer mye tid på jobb, så hvorfor ikke la arbeidsplassen være et godt sted for helsen? Du gjør kroppen din en stor tjeneste ved å øve inn gode vaner for helsefremmende bevegelser og god kroppsholdning. FLOOR-TEC leverer en rekke gode produkter som hjelper deg med å styrke muskulaturen og redusere smerter og spenninger. Ved å bruke ergonomiske stoler og fotstøtter kommer du en lang vei.

Et balansebrett er også en god investering, og kan enkelt gjemmes under pulten når det ikke er i bruk.Det anbefales at balansebrettet brukes i 30 minutter hver dag. Da får både ankler, knær og hofter riktig trening, og kroppens balanseevne styrkes. I kombinasjon med gode fotstøtter kan du bidra til bedre blodsirkulasjon i beina og styrket muskulatur.

Riktig støtte for hele kroppen

FLOOR-TEC leverer ergonomiske produkter som etterkommer de aller fleste behov. Hos oss finner du et stort utvalg av stoler, krakker og underlag. Finner du ikke det du leter etter, bistår vi deg gjerne i søket. Gjennom gode leverandøravtaler kan vi bestille det du er ute etter.

FLOOR-TEC har mer enn 25 års erfaring med salg og service av ergonomiske produkter til arbeid og aktivitet. Produktene våre sikrer deg den aller høyeste kvalitet, og samtidig en fleksibilitet og hurtig leveranse som er helt uovertruffen. Hos FLOOR-TEC er vi opptatt av:

  • Ergonomi og komfort
  • Høy kvalitet
  • Fornuftige priser
  • Landsdekkende service

Tilbringer du mye tid stående eller gående, er underlaget spesielt viktig å tenke på. FLOOR-TEC leverer både matter, gummidekke og fallunderlag tilpasset alle bransjer og behov. Les mer om gummigulv her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hvilket produkt som er best tilpasset dine behov, eller se vanlige spørsmål og svar. Vi kan anbefale gode produkter spesielt utviklet for ulike bransjer og arbeidsplasser. Vi har også erfaring med tilrettelegging av IA-bedrifter.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss