Gummigulv

FLOOR-TEC er spesialister på gummigulv og fallunderlag. Har du et område hvor det er ønskelig med et behagelig, fjærende gummidekke å gå på, er gummigulv et godt alternativ. Kontakt FLOOR-TEC i dag for et godt tilbud på gummigulv, eller les videre om de mange gode egenskapene og fordelene ved et underlag av gummi.

Anvendelsesområder for gummigulv

Områder hvor gummigulv er et godt valg er for eksempel barnehager, lekeplasser, idrettsbaner, treningsrom, skytebaner, gangområder rundt svømmebasseng, golfbaner, butikker og rullestol- og sykkelstier. Gummigulv fungerer like fint ute som inne. Der leker og aktiviteter skal foregå er det spesielt viktig at underlaget er fall- og sklisikkert, og det er en stor fordel at det er enkelt å rengjøre. Noen av fordelene med bruk av gummigulv er:
 

  • Behagelig å gå på
  • Trygt for lek og aktivitet
  • Enkelt å rengjøre
  • Vannavstøtende eller vanngjennomtrengelig


FLOOR-TEC har gummigulv i ulike varianter og utførelser, beregnet på alle bransjer hvor det utføres stående, gående eller sittende arbeid. Kontakt oss gjerne for å få råd og veiledning om hva slags gulvunderlag du bør velge til din bedrift. I tillegg til underlag driver vi også med ergonomiske kontormøbler, matter til alle formål, sikkerhetstape, tilrettelegging av IA-bedrifter og mye mer. Gjennom gode leverandører kontakter i bransjen kan vi også skaffe andre produkter utformet av gummi. Videre kan du lese om leverandørene våre.

SPORTEC

SPORTEC gulvdekke lages av resirkulert gummi av høy kvalitet, og kommer i et bredt spekter av farger og mønstre. Gummigulv fra SPORTEC er enkelt å rengjøre, vannavstøtende og absorberer tramping og støy i rommet. Dette er ideelt for områder hvor det utføres aktiviteter som trening, løping, vektløfting og andre sportslige aktiviteter. SPORTEC leveres i en rekke ulike varianter avhengig av om gummigulvet skal være utendørs eller innendørs, og hva slags aktiviteter som primært skal utføres.

Utendørs gummigulv stiller spesielle krav til holdbarhet og motstandsdyktighet. SPORTEC team cup er en utgave av kunstgress som er enkelt å legge, har lang levetid og som lar regn og vann passere gjennom. Det er godt å løpe på, og lar baller rulle fritt. SPORTEC team cup egner seg derfor spesielt godt på utendørs fotballbaner. SPORTEC team soft  har de samme gode egenskapene i en kortere utgave av kunstgress, og egner seg godt for ballspill med mindre baller. For friidrett og løpebaner kan vi blant annet anbefale SPORTEC UNI sandwich outdoor. Dette gummigulvet er spesielt utviklet for å være et elastisk underlag som beskytter mot leddslitasje og skader. 

RUBRIG

RUBRIG er en produsent av gummigulv og -utstyr, med ekspertise innen underlag til lekeplasser og andre rekreasjonsområder. Der barn leker og oppholder seg er det spesielt viktig med et underlag som er trygt og sikkert. Gummifliser fra RUBRIG festes med sikkerhetspinner, som sørger for at flisene sitter fast i hverandre selv under de tøffeste forhold. RUBRIG gummifliser er sprekkfrie, vanngjennomtrengelige og sklisikre, og de er lette å installere og rengjøre. Dette gummigulvet er laget for å tåle frost og regn, og har en spesielt god evne til å absorbere sjokk og støt. Flisene kommer i ulike farger og mønstre. I tillegg til gummigulv produserer RUBRIG også interiør til lekeplassen, som for eksempel kuber, kuler og benker.

Safefloor APS

Safefloor APS er en av Danmarks ledende produsenter av gummigulv, -matter og -fliser, som leveres i et bredt utvalg av tykkelser og farger. Disse egner seg godt på lekeplasser og andre offentlige steder hvor det drives med lek og aktiviteter. Safefloor produserer også flytende gummi som helles direkte på plass, og som er et rimeligere alternativ til tradisjonelt gummigulv. I tillegg til underlag av gummi leverer Safefloor en rekke andre produkter beregnet på aktiviteter utendørs:
 

  • Gummibark for å beskytte trestammer og -røtter
  • Multifunksjonelle aktivitetsbaner
  • Gummigjerder og støygjerder
  • Møbler og interiør for utendørsbruk

Kontakt oss i dag dersom du er usikker på hvilket underlag som dekker dine behov. Vi hjelper deg gjerne med å finne og utforme gummigulv slik at det passer perfekt til formålet.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss