Annenhver ansatt står

Annenhver ansatt i Norge står på jobben – hele dagen!

 

Det er dokumentert at smerter og tretthet i nedre del av rygg og legger er signifikant høyere hos ansatte som står på harde gulv, enn de som står på myke underlag. 

Arbeidskraften er den viktigste ressursen for økonomisk vekst og fremgang. Nærmere halvparten av dem står oppreist på jobben. Det er OK, så lenge underlaget er tilpasset kroppen. Start derfor opp kampen mot sykefravær med å investere i en avlastningsmatte . De fungerer også svært godt for de som har hev- og senkpult 

Få 10 % rabatt og gratis frakt ved bestilling innen 15. februar. Trykk her for å bestille og skriv inn kode AM119LI i kommentarfeltet på bestilling. 

Med det samme du er i gang, bestill gratis 10 gode råd om hvordan du kan gjøre arbeidsdagen bedre for deg og dine kollegaer!

Det kan være sunt å stå mens man jobber, men…

 

Visste du at ergonomiske møbler kan forebygge sykefravær?

Arbeidsgivere som går systematisk til verks vil kunne halvere sykefraværet. Det kan være mange grunner til sykefravær, og i mange tilfelle skyldes det muskel og skjelettplager. Det kan du påvirke! Du kan for eksempel starte med å motta 10 gode råd for hvordan man med enkle midler kan få opplagte og friske medarbeidere. Lykke til!

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss