Kunstgress på rull passer for både hage og idrettsanlegg

Hos oss i Floor-Tec Norge AS finner du et stort utvalg av kunstgress på rull fra den anerkjente produsenten Safegrass. Vi har de fleste størrelser og vårt kunstgress er godt egnet for bruk på fotball-/tennis-/golfbaner, lekeplasser, skoler, barnehager, ballbinger, fellesområder, terrasser, balkonger, campingplasser, hundegårder, messeområder, park og hage anlegg m.m.

Vårt kunstgress ser ut som, og føles som, naturlig gress.

Det finnes mange fordeler med kunstgress som eksempelvis at du slipper arbeid og ekstra-utgifter på vanning, luking og plenklipping. Som en ekstra bonus for miljøet trenger du ikke å ta i bruk skadelige kjemikalier for å få en vedvarende og fin plen.

Nøye testet kunstgress
Alle ledd i produksjonsprosessen hos Safegrass forekommer på en svært presis måte. Helt fra den kjemiske sammensetningen av garnet til spensten i fibrene. Produktene våre gjennomgår harde tester og streng kontroll. På den måten kan vi sørge for at du får topp kvalitet på ditt kunstgress.
For et mykere underlag leveres også Shockpads som er med på økt komfort og sikkerhet.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt kunstgress er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Floor-Tec Norge AS.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss