Hjelpemidler som kan forebygge

Hjelpemidler som kan forebygge og få ned sykefraværet

Ifølge rapport IS-2436 fra Helsedirektoratet, koster muskel- og skjelettlidelser det norske samfunn 250 milliarder årlig. Til sammenligning, tilsvarer det 18,5% av statsbudsjettet og 92.000 kroner i gjennomsnitt pr. arbeidsplass. Les her.

Avlastningsmatter
Myke matter i ønsket størrelse og mykhetsgrad vil bidra til å stimulere venepumpefunksjonen (blodsirkulasjonen) og gi muskulaturen og hjernen økt tilførsel av oksygen. Hjernen er kroppens største forbruker av oksygen. Får ikke hjernen tilstrekkelig tilførsel av oksygen, vil den besvime.
Åreknuter kan forebygges. Belastningen i fotledd, knær, hofte, ryggsøyle og nakke blir mindre.

Floor-Tec har Norges største utvalg av avlastningsmatter for de aller fleste formål, fra de rimeligste til de beste med inntil 12 års garanti. Ingen annen leverandør kan det. Vi har 35 års erfaring og har levert til over 12000 bedrifter i hele Norge med meget gode tilbakemeldinger.

Ifølge SSB står 53% av yrkesaktiv befolkning mer enn 6 timer i jobben daglig.   
Se vårt utvalg her.  

Stoler
Ergositter er en unik stol med todelt sete. Når bakre del av setet senkes ned, vil sittebelastningen overføres til lårene. Man får avlastning (traksjon) i ryggen. Belastningen i ryggsøylen blir nærmest null. Folk med plager som prolaps, isjias, lumbago, whiplash, smerter i halebenet, nerveproblemer ved kompresjon, ryggsmerter i nedre del av ryggen, leddartritt, spondylose, Bekhterev eller folk som ønsker å forebygge slike plager, anbefales å bruke stolen.

NAV kan under visse forutsetninger finansiere stolen 100%.
Les her om Ergositter X2 Backhang   og her noen uttalelser fra brukere av Ergositter stolen.   

Sitteputer
Ergositter sitteputer for kontorstoler og kjøretøy har mye av samme effekten som Ergositter stolen.
Se produktet her

Ryggbenk/traksjonsbenk
Mastercare er en ryggbenk som er utviklet for å løse kroniske ryggsmerter. Når man ligger med hodet nedover i 15 grader, strekker man ut kroppen med 26% av sin egen vekt fra anklene til nakkeroten.

Fem minutter daglig, eller så lenge man ønsker er nok. Folk med kroniske ryggsmerter, osteoporose/benskjørhet, hjerteflimmer, Bekhterev, hofteproblemer, isjias, lumbago/hekseskudd, nakkeproblemer, skivedegenerasjon/slitasje, prolaps, spinal stenose, spondylolistese, utslitte knær/leddgikt anbefales å bruke Mastercare. Studier utført av leger og fysioterapeuter viser at benken kan lindre ovennevnte problemer. Le mer om produktet her eller se videofilmer her.

 

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss