Om oss

I Norge markedsfører og selger vi avlastningsmatter, inngangsmatter, tepper-/teppefliser, logomatter, våtromsmatter, renromsmatter, vernematter, kontorstoler, arbeidsstoler, sadelstoler, ståstøttestoler, fothvilere, traksjons -/ryggbenk, sitteputer, balansebrett, gulvmerketape, sikkerhetstape, gulvfliser, gummidekke, fallunderlag  og kunstgress til alle bransjer hvor det utføres stående, gående eller sittende arbeid.

Vi anser formålet med vårt utvalg av kontormøbler å kunne gi deg og dine kolleger arbeids fasiliteter som ikke bare gjør dere mer effektive, men som også tar mer hensyn til miljøet deres. Derfor kan man si at rett valg av kontormøbler vil bedre arbeidsmiljøet og dere vil kunne arbeide raskere uten fare for belastningsskader i kroppen.

Vi fokuserer på ergonomiske arbeidsplasser.
Ergonomi er utledet av de latinske ordene ergon = arbeid og nomos = lov. Ergonomi er forskning i, og tilrettelegging av, arbeidsmiljø ut fra menneskets biologiske forutsetninger.

For oss i Floor-Tec Norge AS er det viktig å holde tritt med utviklingen av kontormøbler. Det forskes og produseres kontinuerlige kontormøbler som skal kunne gi bedre effekt for kropp og helse. Vi sørger for å ta inn de riktige kontormøblene slik at din arbeidsplass får et bedre miljø og ikke minst bedre arbeidsforhold.

Se nærmere på våre produkter, men husk at du også gjerne må ta kontakt med oss. Behovene er forskjellig, og det er dessverre altfor lett å velge feil. Vi kan gi råd og veiledning så fort vi vet mer om dine behov.

 

Fakta om Floor-Tec Norge AS

Etablert: 21.12.1983
Eierforhold: 100 % norskeiet
Foretaksnummer:  934 467 868
Visjon: Floor-Tec Norge AS skal være ledende produktleverandør av ergonomiske hjelpemidler og inngangsmatter.
Forretningside: Floor-Tec Norge AS skal være en foretrukket leverandør innenfor sine produktområder. Gjennom høy servicegrad og kvalitetsprodukter skal bedriften tilfredsstille sine kunders produktbehov.
Kundemasse: Over 12.000 bedrifter og organisasjoner fra de største til de minste til lands og til havs bruker Floor-Tec produkter. Vi leverer over hele landet.

Vi er Startbank kvalifisert og miljø sertifisert :

 

startbank 2014-15.JPG Miljøfyrtårn 2020    

 

Nyhetsbrev

Ansatte

Ivar Thidemansen

Daglig leder
Mobil: +47 900 27 955
E-post: it@floortec.no 

Eli T. Danielsen

Administrasjon
Telefon: +47 67 17 46 00 
E-post: etd@floortec.no 

Harald Thorkildsen

Key Account Manager
Mobil: +47 91336144
Mail: Harald@floortec.no

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss