Sikkerhetstape (markeringstape)

Sikkerhets-gulmerketape er et godt hjelpemiddel i forbindelse med TPM (Total Productive Maintenance) og 5S ( Sort, Set locations and limits, Shine and visually sweep, Standardize, Self dicipline). Det er også et godt hjelpemiddel i forbindelse med Lean.

Floor-Tec Norge AS er den naturlige samarbeidspartneren for deg som ønsker sikkerhets- og markeringstape av ypperste kvalitet i form av slitestyrke og klebeevne.

Nedenfor ønsker vi å dele noen av våre referanser med deg!

 

Skjermbilde 2020-04-30 kl. 10.44.36.png

Bruk av gulvlinjetape type Dura Stripe

Pratt & Whitney Norway Engine Center på Sola er et ledende flymotorverksted for overhaling og reparasjon av motortypen CFM56-3/5/7. Vi har de siste årene gjort omfattende endringer i vår produksjonslayout som har gjort det nødvendig å merke alt gulvareal på ny. Etter å ha testet ulike type gulvlinje tape, falt valget på Dura Stripe fra Floor-Tec. Produksjonslokalene har et totalareal på ca 2800 m2. Inndeling av arbeidsområder, rømningsveier og gangveier er gjort ved hjelp av Dura Stripe i ulike farger.

Denne tapen har vist seg å være svært slitesterk og har en fortreffelig klebeevne. Det brukes rullende stativ og gulvvaskemaskiner som hele tiden belaster tapen, med denne er upåvirket av denne påkjenningen. Tapen anbefales på det sterkeste

Sr. EHS Advisor Magnor Berge

 

Les mer fra andre fornøyde bedrifter som tar i bruk vår sikkerhetstape (markeringstape)

 

Fortum Oslo Varme AS HydroAluminium
Pratt & Whitney  
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss