Ergonomisk sittepute til stoler

Det er mange årsaker til at vi sliter med smerter i nakke, skuldre og rygg. Som oftest er det belastningsskader på grunn av dårlig arbeidsstilling. Vi i Floor-Tec Norge AS har i en årrekke hjulpet bedrifter og offentlige institusjoner med ergonomiske sitteputer til stoler. En ergonomisk sittepute overfører sittebelastningen til lårene og avlaster dermed ryggsøylen. Du minsker trykket på skivene i ryggsøylen og spenningen i muskulaturen. Effekten kjennes velgjørende helt opp i nakken og er et godt hjelpemiddel for deg som sliter med prolaps.

 

Nedenfor kan du lese mer fra våre referanser og som tar i bruk våre ergonomiske sitteputer. Les hvordan disse har forandret sin arbeidshverdag!


Skjermbilde 2020-04-30 kl. 11.05.09.png
Etter et fall for noen år siden har jeg fått stadig større problemer med å sitte mer enn en knapp time uten å få smerter. Forsøk med kiropraktor, fysioterapi og daglig trening har kun hatt forbigående virkning. Da jeg ble introdusert for Ergositter sittepute for bil hadde jeg alt å vinne på å teste den ut, og jeg kan bare si at effekten kom umiddelbart.

Nå kan jeg kjøre bil uten problem, og etter prøveturen på halvannen time er jeg udiskutabelt overbevist.
Hendig format er det også – lett å putte i en sekk eller veske og ta med seg på flyturer og andre steder hvor det kan være nødvendig.

Kan anbefales på det sterkeste!

Interiørkonsulent Jannicke Schüssler

 

 

Les flere referanser her

 

Basic Family AS Nofas
Norske Kontormøbler  

 

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss