Renholdsmatter

Vi i Floor-Tec leverer renholdsmatter. Renholdsmatter er et system av matter som har som formål å stoppe og begrense mest mulig støv, smuss og fuktighet. Renholdsmatter vil ved riktig bruk og oppfølging, gi et rent og godt innemiljø, fordi støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene. Floor-Tec har en rekke gode matter spesielt utviklet for renholdsmatter.

 

Renholdsmatter er essensielt for sykehus, innen næringsmiddel- og mikroelektronisk produksjon, innen legeindustri og farmasi. Renholdsmatter er et effektivt tiltak for å unngå tidkrevende og kostbar rengjøring.

Vi i Floor-Tec anser formålet med vårt utvalg av renholdsmatter til å kunne tilby et bredt utvalgt til alle behov. Vi vil gi deg og dine kolleger renholdsmatter som ikke bare gjør arbeidslokalet renere, men også tar hensyn til dine ansatte. Vi mener at rett valg av Renholdsmatter vil bedre inntrykket til klienten. Dere vil også kunne arbeide mer effektivt i renholdssonen uten bekymring for støv, sand og fukt.

Det forskes og produseres kontinuerlig nye produkter som renholdsmatter som skal kunne gi bedre effekt på kropp og helse. Vi vil sørge for at din bedrift får de beste renholdssonene etter dine behov.

Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss