Renromsmatter

Renromsmatter er et system av matter som har som formål å stoppe og begrense mest mulig støv, smuss og fuktighet. Renromsmatter vil ved riktig bruk og oppfølging gi et rent og godt innemiljø, fordi støv, sand og fukt stoppes allerede i inngangspartiene. FLOOR-TEC har en rekke gode renromsmatter spesielt utviklet for rene soner.

Renromsmatter

Renromsmatter er effektive å bruke på bl.a sykehus, innen næringsmiddel- og mikroelektronisk produksjon, innen luftfart og farmasi. Klebrige matter fanger effektivt opp smuss og støv fra sko og traller før de kommer inn i kontrollerte miljøer. Dermed slipper du tidkrevende rengjøring. Mattene består av polyetylen, selvklebende ark som er lette å rive av. En matte består av 30 ark og leveres i bokser med 10 matter. FLOOR-TEC leverer følgende produkter fra Ergomat renromsmatter:

 • Mattene leveres i størrelse 46x114 cm i hvitt og blått
 • Ramme i laminat leveres i størrelse 61x129 cm i grått
 • Renromsmatte med ramme

Ergomat engangsrenromsmatter er en optimal løsning for rene soner. Mattene reduserer antallet av medbragte urenheter betydelig, og gjør det enkelt å holde rent. Mattene fra Ergomat er også svært praktiske i bruk, på grunn av de nummererte arkene som enkelt gir deg oversikt over hvor mange matter som er igjen i bunken. Det bidrar også til at man unngår å fjerne mer enn en matte av gangen.

Matteguide

FLOOR-TEC leverer matter til rene soner, våtrom, arbeidssteder og til bruk i hjemmet. Vi er eksperter på gummidekke og fallunderlag. Gummidekke brukes der hvor lek og aktivitet skal foregå, og er et godt valg til for eksempel barnehager, lekeplasser, idrettsbaner og treningsrom. En stor fordel ved bruk av gummidekke er at det er enkelt å rengjøre. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ikke finner det du er ute etter på våre hjemmesider. Gjennom gode leverandører kan vi skaffe det meste du er ute etter. Slik bestiller du en matte fra oss:

 • Ta mål av bredden og lengden i det området du ønsker mattelagt
 • Hvis området er usymmetrisk kan det anvendes en papirmal
 • Send oss målene, og vi gir deg et pristilbud

En større matte gir større bevegelsesfrihet, men er også tyngre å flytte på. Større matter kan godt ligge permanent. Ved å bruke DuraStripe gulvmerketape rundt matten, blir renholdet enklere samtidig som man får en varselkant. Hos FLOOR-TEC finner du Norges største utvalg av avlastningsmatter, fra den billigste utgaven til den beste med inntil 12 års garanti. Kjemikaliebestandighet, elektriske egenskaper, fargevalg, varmebestandighet og renholdsegenskaper avgjør valg av riktig avlastningsmatte. I rene soner stilles det for eksempel andre krav til matter og kontormøbler enn i industrielle miljøer. 

Les mer i vår matteguide.

Dette er FLOOR-TEC

FLOOR-TEC leverer nøye utvalgt kontorinteriør for å kunne gi deg og dine kollegaer arbeidsfasiliteter som ikke bare gjør dere mer effektive, men som også tar hensyn til miljøet deres. Vi leverer alt fra kontorstoler til produkter beregnet på rene soner, og er spesialister på gummidekke og fallunderlag. Med riktig valg av kontormøbler vil arbeidsmiljøet bli bedre, og faren for belastningsskader i kroppen vil reduseres. I vårt omfattende sortiment finner du blant annet:
 

 • Arbeidsstoler
 • Fothvilere
 • Balansebrett
 • Gummidekke
 • Fallunderlag
 • Produkter til rene soner

De fleste av oss tilbringer mye tid i sittende stilling, både på arbeidsstedet og i hjemmet. Ved å øve inn gode vaner for helsefremmende bevegelser og god kroppsholdning, kan du styrke muskulaturen og redusere smerter og spenninger. FLOOR-TEC leverer en rekke gode produkter som bidrar til ergonomisk gode vaner.

Vi ønsker å være en ledende leverandør av ergonomiske produkter og hjelpemidler i Norge, og tilbyr høy grad av service og oppfølging. Vi tilrettelegger IA-bedrifter og rene soner. Alle våre produkter er godt testet, møter internasjonale krav og holder høy kvalitet. Over 13 000 små og store bedrifter har allerede bestilt produkter fra oss, og vi leverer over hele landet. Ta gjerne kontakt for et godt tilbud, eller se vanlige spørsmål og svar.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss