Tannlegestol

Hos oss finner du tannlegestoler fra Score og Ergotec og som er skreddersydd for alle dine ansattes behov. Våre tannlegestoler er av ypperste kvalitet som støtter ergonomisk under langvarig statisk arbeid.

 

Det som skiller våre tannlegestoler fra andre, er ergonomien og optimering av forholdene under langvarig statisk arbeid. For oss er det viktig at tannlegestolen skal kunne være behagelig og støttende under for eksempel kirurgiske inngrep eller en hektisk dag på kontoret. Mange av tannlegestolene våre er utstyrt med stamskin. Med dette stoltrekket blir tannlegestolen blant annet vanntett, urintett og motstandsdyktig mot ild. Det gir i tillegg tannlegestolen antibakterielle egenskaper. Mange av tannlegestolene våre er også utstyrt med fot-kontrollert høydejustering hvor hendene må holdes fri av sterile grunner.

Vi i Floor-Tec anser formålet med vårt utvalg av tannlegestoler til å kunne tilby et bredt utvalgt til alle behov. Vi vil gi deg og dine kolleger tannlegestoler som ikke bare gjør dere mer effektive, men også tar hensyn til arbeidsmiljøet. Vi mener at rett valg av tannlegestol vil bedre arbeidsmiljøet. Dere vil også kunne arbeide mer effektivt i tannlegestolen uten bekymring for belastningsskader i kroppen.

Vi i Floor-Tec holder seg oppdatert innen utviklingen av kontormøbler. Det forskes og produseres kontinuerlig nye produkter som tannlegestoler som skal kunne gi bedre effekt på kropp og helse. Vi vil sørge for at din bedrift får de beste tannlegestolene etter deres behov.

Ta gjerne kontakt med oss for råd og veiledning.

KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss