Tannlegestoler

Det er en målsetting for oss å kunne levere arbeidsstoler tilpasset de fleste behov. Derfor har vi både tannlegestoler, kontorstoler, ståstøttestoler og mye annet i vårt sortiment. Finner du ikke det du leter etter så ta gjerne kontakt. Gjennom gode leverandører kan vi få tak i det meste du er ute etter.

FLOOR-TEC har mer enn 25 års erfaring med salg og service av arbeidsstoler. Stolene våre sikrer deg den aller høyeste kvalitet, og samtidig en fleksibilitet og hurtig leveranse som er helt uovertruffen. Hos FLOOR-TEC er vi opptatt av:

 • Ergonomi og komfort
 • Høy kvalitet
 • Fornuftige priser
 • Landsdekkende service

Sykehus-, laboratorie- og tannlegestoler

Vi har en rekke ulike stoler beregnet spesielt på helsepersonell. Innen sykehus-, laboratorie- og tannlegestoler har vi alt fra krakker til pasientstoler og mer tradisjonelle kontorstoler. Disse er utviklet for å forebygge belastningsskader og bidra til god ergonomi. Ergonomi kan forenklet beskrives som læren om hvordan vi best mulig kan tilpasse arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø til mennesker.

Helsepersonell kan tidvis oppleve tungt og ensformig arbeid, belastende arbeidsstillinger, lange arbeidsdager og tidspress. Dette er spesielt uheldig for kroppen, og kan føre til feilbelastning og overbelastning. Helseplager kan oppstå når kroppens toleransegrenser overskrides. God ergonomi på arbeidsplassen innebærer at arbeidet er fysisk tilrettelagt og hensiktsmessig organisert. Arbeidsgiveren er ansvarlig for å legge arbeidet til rette slik at arbeidstakere ikke påføres skader eller plager. Innen helsesektor er det også viktig at pasienten er godt støttet og sitter komfortabelt under behandlingen.

I forbindelse med tannlegestoler er det viktig at både pasienten og behandleren sitter komfortabelt. Tannlegestoler bør være enkle å justere, både i høyden, setevinkel og til ønsket undersøkelsesstilling. Det må for eksempel være enkelt å bytte fra sittende til liggende stilling. Det er en stor fordel at det er mulig å installere medisinsk utstyr direkte til stolen, og at man kan ta av og på armlener. I tillegg bør tannlegestoler være enkle å transportere, og lages av bakterieresistente materialer som er enkle å rengjøre.

Se vårt utvalg av tannlegestoler her.

Score tannlegestoler

Fra den anerkjente nederlandske produsenten Score fører vi både tannlegestoler og andre stoler beregnet på arbeidstakere og pasienter innen helsesektor. ScoreMedi utvikler og produserer ergonomiske stoler og krakker innen helse- og kontorbransjer, samt tilrettelagt utstyr og tilbehør.I tillegg til tannlegestoler har ScoreMedi også utviklet gode produkter innen fot- og leggstøtter. Noen av fordelene med å velge tannlegestoler fra Score er:

 • Stoler og utstyr utviklet i samarbeid med medisinsk profesjonelle
 • Kontinuerlig produktutvikling og forbedring av design
 • Møter høye internasjonale krav
 • Totalleverandør av utstyr og tilbehør
 • Mulighet for spesialtilpassede løsninger
 • Gratis analyse av arbeidsplassen

Ergotec tannlegestoler

Stoler fra Ergotec er utvikler i samarbeid med fysioterapauter, med det formål å gi optimal støtte og bevegelsesfrihet. En stol fra Ergotec gir deg mulighet til å styrke ryggen mens du sitter og arbeider. En komfortabel stol som gir god støtte og samtidig bevegelsesfrihet, er en effektiv måte å forebygge skader og slitasjer. Ergotec tilbyr gratis prøvestol i 14 dager, med konsultasjon, råd og veiledning. Dette er noen av fordelene med å velge Ergotec:

 • Mange innstillingsmuligheter
 • Elektrisk eller manuell justering
 • Enkle og robuste arbeids- og pasientstoler
 • Stoler som møter høye hygienekrav
 • 60 ulike farger å velge mellom

ONGO treningsstoler

FLOOR-TEC leverer også ergonomiske stoler og krakker fra den populære serien ONGO. Disse er utviklet for å styrke kjernemuskulaturen og forbedre bevegelsesevnen mens du arbeider. ONGO har et moderne design og kommer i flere farger og materialvalg, beregnet for både kontor og i hjemmet. Ergonomiske stoler fra ONGO hjelper på følgende områder:

 • Aktiv sitting bygger opp og styrker musklene slik at du kan opprettholde en god kroppsholdning. Bevegelse av musklene i ryggen og deres motparter i buken gir en bedre kroppsholdning og lindrer spenninger i ryggraden.
 • En bedre kroppsholdning gir kroppens innvendige organer større plass, frigjør mellomgulvet og gjør det lettere å puste.
 • Fysisk aktivitet bedrer mentale ytelser gjennom såkalt epigenetisk aktivering og hemming av spesifikke gener. Hjernens nevronale aktivitet øker, hukommelsen skjerpes og blodomløpet til hippocamus styrkes.
 • Integrering av bevegelser i en sittende stilling stimulerer musklene slik at de dynamisk spennes og avspennes etter hvert som de vekselvis aktiveres og avslappes. Når musklene er avslappet, utvider blodårene seg. Blodomløpet til musklene øker og de tilføres oksygen.
KONTAKT OSS
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Floor-Tec Norge AS

Bærumsveien 473, 1351 Rud
Telefon: +47 67 17 46 00
E-post: post@floortec.no

Søk som ofte fører til oss